Europe Direct Tarragona organitza un seminari sobre els ajuts europeus de recuperació

L’alcalde Pau Ricomà parlarà sobre els fons europeus com a oportunitat per a les ciutats

El proper 24 de novembre a les a les 15:30 se celebrarà el seminari en línia Pla de Recuperació d’Europa: Una oportunitat per a les empreses. Fins les 19.30 h, cinc ponents explicaran des del seu àmbit l’impacte que aquests ajuts pot tenir per a l’economia del país, afectada pels efectes del virus de la Covid-19. Es tracta d’un seminari organitzat per Europe Direct Tarragona (EDTgn) i el Port de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament Tarragona i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. 

La primera ponència porta per títol “Next Generation: el Pla de recuperació per Europa” i la impartirà la directora adjunta de la Direcció General de Pressupostos de la Comissió Europea, Rosa M. Aldea. Tot seguit, el representant de la unitat de Desenvolupament i Coordinació de la Política Digital de la Comissió, Jorge Castro, parlarà de “Digitalització i Pacte Verd, claus per a la recuperació”.

A continuació, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, intervindrà per parlar de “Sostenibilitat ambiental, creixement sostenible i compromís social al Port de Tarragona”; el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, tractarà de “Com transformar residus en recursos” i, com a cloenda, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, farà una ponència sobre el “Fons de recuperació europeu: Una oportunitat per a les ciutats”.

El seminari es realitzarà a través de la plataforma Zoom i serà moderat per la responsable de l’oficina EDTgn, Marta Domènech.

La inscripció pot realitzar-se a través del formulari que trobareu en la pàgina web d’EDTgn o per correu electrònic: europedirect@tarragona.cat