‘Estalvi d’aigua, per una gestió i un ús eficient’, l’exposició es podrà visitar a Cal Bofill tot l’abril

  És molt important que tots aquells usos que deriven de l’aigua s’executin sota criteris d’estalvi i eficiència, amb la corresponent depuració posterior i reutilització per a un nou consum humà o retorn al medi ambient amb les condicions òptimes necessàries.

  La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició ‘Estalvi d’aigua, per una gestió i un ús eficient”, on es compartiran diverses experiències i coneixements sobre com estalviar aigua a les nostres llars: al bany, a la cuina, al jardí, en la piscina i durant la neteja d’espais o, per exemple, el cotxe. L’exposició, a càrrec de GETE-Ecologistes en Acció, es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant tot el mes d’abril, amb un aforament màxim de 4 persones.

   

  Tot i que l’aigua suposa un 71% de la superfície terrestre (3/4 parts del planeta), el 96,5% d’aquesta aigua és salada. Tan sols un 3% és aigua dolça, de la qual l’1,74% (més de la meitat) es troba en forma de gels a les glaceres i els casquets polars. Si restem l’aigua atmosfèrica, la que forma part dels éssers vius i la constitució dels sòls, només resta un 0,007% d’aigua dolça disponible per als éssers humans.

   

  A partir d’aquestes dades, es pot comprendre la necessitat i importància de desenvolupar una bona gestió i un ús sostenible d’aquest recurs natural tan valuós i escàs. És molt important que tots aquells usos que deriven de l’aigua s’executin sota criteris d’estalvi i eficiència, amb la corresponent depuració posterior i reutilització per a un nou consum humà o retorn al medi ambient amb les condicions òptimes necessàries.

  Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021.