Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

L’Espai de Lleure del Morell celebra el seu final de curs

Avatar photo
La valoració des de l’equipament i consistori és molt positiva i de cara el curs vinent ja s’està pensant a ampliar recursos

L’Espai de Lleure morellenc ha celebrat el seu final de curs aquesta setmana. Des de  l’equipament i des del consistori es fa una molt bona valoració d’aquest curs. “Es  demostra que és un servei consolidat al municipi, amb èxit d’assistència, participació i  propostes”, declarava la regidora de Benestar Social, Maria Jesús Valldosera. 

El dimarts 14, i com a novetat, el grup de joves va preparar una activitat inèdita pels  alumnes que estan cursant l’últim curs de primària per tal de presentar-los què és l’Espai  Jove i compartir la seva experiència. Dimecres 15, com cada any, es va dur a terme el tradicional berenar amb les famílies d’infantil i primària per celebrar que, un curs més,  els més petits han dut a terme moltes activitats. 

Després d’un curs esplèndid, des de l’equipament, les monitores afirmen que “amb  aquesta consolidació i els bons resultats caldrà reforçar l’equip i reestructurar els  horaris de cara el curs vinent”. Un repte que s’afronta amb il·lusió i que és una mostra  més de l’evolució positiva de propostes, filosofia i espai.

“Enguany hem vist com el grup d’educació infantil ha incrementat el nombre de nenes i  nens que s’han sumat al projecte, moltes d’aquestes noves incorporacions tenen  germans més grans que ja han passat per aquest espai, això demostra la confiança en  el projecte per part de les famílies i un relleu generacional molt positiu”, afirmava la  responsable de Benestar social i família, Cristina Figueras. 

Una de les propostes amb una rebuda més bona ha sigut el nou taller de boomwhackers  que ha traçat sinergies amb l’Escola de Música Municipal, ja que ha sigut una iniciativa  impartida pel professor de percussió, Xavi Vila, de l’escola municipal. 

Un dels altres objectius d’ara endavant és donar espai als joves que, acabada l’ESO,  volen continuar formant part del projecte i col·laborar-hi de diferents maneres. “Hi ha  joves que han estat aquí des del primer i fins a l’últim dia i seria un valor afegit que  poguessin seguir a l’Espai de Lleure, encara que fos d’una manera diferent”, afirmava  també, Cirstina Figueras. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Notícia següent

TMB llança una campanya per donar a conèixer les seves línies de bus 100% elèctriques

Notícies relacionades