Diumenge, 14 de juliol de 2024
És notícia

Les escoles d’art i disseny de la Diputació de Tarragona obren inscripcions

Avatar photo
11 cicles formatius de grau superior en l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny conformen l’oferta de les dues escoles per al proper curs

Les persones interessades a cursar alguns dels cicles formatius que ofereixen les dues escoles d’art i disseny de la Diputació poden fer-hi la preinscripció entre el 24 i el 30 de maig. El curs 2024-2025 els centres de Reus i Tarragona oferiran un total d’11 cicles, consolidant-se com a referents educatius de la demarcació en l’àmbit de les arts plàstiques i el disseny.

Amb l’objectiu d’oferir estudis reglats i de qualitat i de capacitar als alumnes per al seu futur professional, des de les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus s’ofereixen set i quatre cicles formatius de grau superior, respectivament.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix set cicles formatius de grau superior: Gràfica interactiva, Animació, Gràfica publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) ofereix quatre cicles formatius: Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura efímera, Projectes i direcció d’obres de decoració i Gràfica uudiovisual. Infografia 3D.

Tota la informació sobre aquests 11 cicles formatius de grau superior i sobre la preinscripció es pot trobar a: www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

six + fourteen =

Notícia anterior

La Paeria de Cervera i la Cambra de Comerç de Lleida treballen de forma conjunta pel futur del territori

Notícia següent

Un nen de 14 anys ferit en precipitar-se d’un col·legi de Reus

Notícies relacionades