L’escola de música l’Estudi de Tarragona canvia de lloc 35 anys després

L’Estudi de Música S.C.C.L. és una cooperativa de treball formada, actualment, per tres soci

L’escola de música l’Estudi, amb més de 35 anys d’història, canvia de seu. De l’actual ubicació al Passatge Cobos es trasllada al Carrer Sant Francesc, número 4. El nou local disposa d’un ampli espai que permetrà oferir una formació musical de qualitat, conservant la filosofia i objectius¡ del centre. El centre té previst inaugurar el nou local el proper curs. Els alumnes es trobaran amb un espai acollidor que els ajudarà a encarar el nou curs amb més ganes i il·lusió

L’Estudi de Música S.C.C.L. és una cooperativa de treball formada, actualment, per tres socis. Tots ells són professors del centre, i coincidint amb l’inici del nou curs, la cooperativa té prevista la incorporació de dos professors més com a socis. Aquests formaran part de l’equip directiu de l’escola. Es constata, així, un futur prometedor per l’Estudi de Música.

Actualment està obert el període de matrícula pel curs vinent. El centre ofereix classes per a alumnes de totes les edats i que s’adapten a tots els nivells. Es fan classes d’instrument, tant de música clàssica com de música moderna, i els alumnes poden formar part dels diferents grups vocals i instrumentals del centre. Per obtenir més informació, les persones interessades poden enviar un correu a esmusica@estudidemusica.com o trucar als telèfons 977 23 17 20 i 695 26 18 84.

L’Estudi de Música és l’única escola de música privada de Tarragona que està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Compta amb professorat amb la formació i experiència necessàries, i compromesos amb la formació musical dels alumnes, tant dels que es volen dedicar professionalment a la música com dels que gaudeixen de la música com a afició.