Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Es reuneix el Consell de la Mobilitat de Tarragona

Avatar photo

Ahir dimarts 28 de novembre, l’Ajuntament de Tarragona, a través de l’àrea de Mobilitat, va convocar el Consell de la Mobilitat per primera vegada amb el nou govern, ja que no es feia des del març del 2021. La consellera de Mobilitat, Sonia Orts i el conseller de Territori, Nacho García, van donar la benvinguda i agrair als assistents, la majoria entitats de la ciutat i agents del sector i seguidament es va desenvolupar la presentació.

D’una banda es va presentar el treball  de diagnosi de la situació actual del Pla de Mobilitat (PMUS), que amb la incorporació d’un pla de participació i la seva aprovació definitiva, vol ser el Pla que marqui les prioritats a seguir a la ciutat en els propers 5 anys.

Així mateix també es van apuntar les línies principals del que ha de ser el projecte de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) a Tarragona; una nova proposta de regulació d’aparcament que pretén crear nous sectors d’estacionament regulat, en la línia dels objectius de ZBE i finalment controlar, de manera regulada, les zones d’estacionament de càrrega i descàrrega.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Grandvalira obre parcialment aquest dissabte

Notícia següent

L’Ajuntament de Sitges retira l’acusació particular en la causa de la Taula del Tercer Sector Social

Notícies relacionades