Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Es prorroga la restricció d’accés de patinets als autobusos de l’EMT

Avatar photo

La mesura estarà vigent fins al pròxim 31 d'octubre

Seguint les recomanacions de l’ATM del Camp de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona amplia el temps de restricció temporal d’accés pels patinets elèctrics i altres vehicles VMP dins dels autobusos municipals de Tarragona fins al pròxim 31 d’octubre.
L’ATM del Camp de Tarragona seguint un criteri de prudència i en paral·lel a les instruccions de la Generalitat i acords de l’ATM de Barcelona, va recomanar una restricció temporal d’accés dels patinets elèctrics o altres vehicles de mobilitat personal als serveis de transport públic de viatgers des de l’1 de febrer i durant un període de 6 mesos, que finalitza el proper 31 d’agost de 2023.
Durant aquest temps, s’ha creat un grup de treball format per diversos agents que intervenen en el sistema de transport i en matèria de seguretat com operadors, bombers, salut, protecció civil, seguretat industrial, etc, que està treballant per adoptar unes conclusions que permetin determinar les condicions d’ús i accés amb seguretat als serveis de transport públic d’aquest tipus de vehicles.
A l’espera de les conclusions del grup de treball, l’ATM del Camp de Tarragona recomana al operadors de transport públic prorrogar la restricció temporal d’accés dels patinets i altres VMP als serveis de transport públic de viatgers fins al proper 31 d’octubre.
Cal recordar que les condicions generals d’utilització del transport públic no permet l’accés als vehicles de transport d’elements que poden comportar perill o siguin potencialment perillosos per als usuaris, el personal que treballa en el servei de transport públic o bé que puguin comportar danys als vehicles i les instal·lacions. Atès els antecedents i a l’espera de les conclusions que ajudin a prendre una decisió definitiva, no es pot descartar en aquesta categoria el patinet elèctric i ha de prevaldre per als operadors el principi de seguretat preventiva per a la protecció dels usuaris i treballadores dels serveis públics de transport.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + nine =

Notícia anterior

Fugen d’un control, tenen un accident i els hi troben el cotxe carregat de marihuana

Notícia següent

Catalunya va detectar i tractar més de 1.300 infectats d’hepatitis C durant el 2022

Notícies relacionades