Es prorroga el programa d’activitats “Estiueja al MNAT”

El programa ofereix un ventall de propostes culturals adreçades a tots els públics pensades per gaudir del patrimoni

Al MNAT tenim ganes d’esprémer l’estiu, i amb ell, les activitats de les quals hem gaudit durant  aquests mesos, amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries, amb grups reduïts i  aforament limitat adaptats a les necessitats de l’activitat i de l’espai.  

Així doncs, prorroguem les activitats fins el 27 de setembre, per a que tingueu l’oportunitat d’acabar  de gaudir d’experiències al voltant del nostre patrimoni. 

Les activitats prorrogades són les següents: 

Visita teatralitzada Caius i Faustina et conviden a la Vil·la 

Vil·la romana dels Munts (Altafulla) 

Us convidem a conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en  les proximitats d’aquesta gran ciutat romana. Ells mateixos seran els vostres amfitrions i us explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar. 

Dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 18.30 h. 

Activitat per a públic general.  

Visita guiada al teatre romà 

Carrer de Sant Magí, 1. Tarragona 

El teatre de Tàrraco fou un dels tres edificis d’espectacles dels que gaudien els seus habitants.  Apropa’t i t’explicarem com era, quins eren els espectacles que es feien, i quin era el paper que  jugava dins de la trama urbana.  

Divendres 18 i 25 de setembre, a les 18.30 h.  

Activitat gratuïta dirigida al públic general. 

Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles  

Afores, s/n. Constantí 

Coneix aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. T’explicarem les  escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest  conjunt monumental al llarg del temps. 

Les visites es duran a terme els diumenges 20 i 27 de setembre, de 12.00 a 13.00 h. Preu: 4 €  (inclou l’entrada i la visita guiada). 

Activitat dirigida al públic general. 

Itinerari “Vida i mort a Tàrraco” 

Lloc d’inici: Necròpolis Paleocristiana / Lloc de finalització: Centre comercial Parc Central

Un itinerari guiat per la Necròpolis Paleocristiana i les restes conservades al Centre Comercial Parc  Central, per conèixer quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco, i quines activitats s’hi desenvolupaven. 

Les visites es realitzaran els dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 18.30 h. Preu: 4 € (inclou l’entrada  i la visita guiada). 

Activitat dirigida al públic general. 

Per a realitzar aquestes activitats, podeu reservar l’entrada a : https://www.mnat.cat/entrades/ Per a més informació: Tel. 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat / www.mnat.cat