Es millora l’escola Santa Maria del Mar de Salou

Mitjançant el Programa Treball i Formació s’han pintat alguns passadissos de l’interior del centre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest matí, l’alcalde, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, David González, i la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han visitat l’escola Santa Maria del Mar on la regidoria d’Ensenyament, mitjançant el programa Treball i Formació gestionat per la regidoria d’Ocupació, esta duent a terme una millora de l’escola Santa Maria del Mar tot pintant-ne alguns dels seus espais interiors.

Per tal de dur a terme aquestes millores, s’ha comptat amb 4 persones del programa que es dediquen a fer possible aquest canvi d’imatge del centre educatiu. Els treballs han consistit en la millora de la pintura d’algunes parets no enrajolades i de passadissos de l’interior del centre; a més de la millora de la pintura d’alguns sostres.

La regidora de l’àrea d’ensenyament, Julia Gómez, ha assegurat que “el centre que té més de 45 anys té mancances reals, de les quals en som conscients i a mesura que hi ha disponibilitat anem fent actuacions de manteniment”. Per la seva part, el regidor d’Ocupació, David González, ha explicat que “s’aprofita aquest programa d’ocupació per millorar equipaments municipals, i alhora oferim una oportunitat d’aprenentatge i formació a persones que portaven temps parades tot introduint-les en el món laboral”.