Es manté la vaga total d’autobusos de Tarragona per dijous

La reunió entre l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) i els treballadors ha acabat sense arribar a un acord al qual és l'únic punt de discrepància, la constitució d'un sistema retributiu igualitari

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els conductors d’autobús de l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) mantenen la vaga total convocada per a aquest dijous. Fonts de la direcció han explicat que la reunió d’aquest dimarts amb els treballadors ha acabat sense arribar a un acord al que, segons afirma, és l’únic punt de discrepància, la constitució d’un sistema retributiu igualitari.

Pel que fa al seguiment del cinquè dia de vaga, el seguiment ha estat “desigual” segons l’empresa, d’un 30% en el conjunt de la plantilla i d’un 100% entre els conductors. La direcció també afirma que a primera hora del matí i primera hora de la tarda hi ha hagut retards en els serveis mínims a causa dels piquets.

La mateixa font assegura que tant al matí com a la tarda els piquets han llançat ous als vidres d’alguns autobusos, fet que ha provocat que 18 vehicles al matí i 8 a la tarda hagin hagut de tornar a cotxeres.

També al matí la direcció d’EMT assegura que un usuari ha llançat una pedra contra un autobús i li ha trencat un vidre, fet que considera “aïllat” i que desvincula de l’acció dels piquets.