ERC aposta per una Torredembarra “acollidora, integradora i solidària”

  El membre de la candidatura d'ERC Torredembarra, Hugo Colacho va interpretar clàssics del gènere amb breus parlaments entre tema i tema

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La remodelada plaça Catalunya va ser escenari aquest dimecres per un concert de tangos organitzat per Esquerra Torredembarra. El membre de la candidatura, Hugo Colacho va interpretar clàssics del gènere amb breus parlaments entre tema i tema. En aquest sentit Colacho afirmava que “confiar en la immigració és confiar en un immigrant, os lo digo yo que soy urugayano català i també republicà”.

   

  El concert va fer valdre les polítiques públiques que Esquerra ha aplicat a Torredembarra i pretén seguir ampliant en el proper mandat.

   

  Així, la número dos de la llista, Berta Castells, comentava: “l’Ajuntament té un paper important en el foment d’una societat inclusiva, facilitant l’accés a recursos laborals, educatius o culturals. Volem una població cohesionada i acollidora, on totes les persones puguin exercir els seus drets, sigui quina sigui la seva situació administrativa.”

   

  Des de la regidoria d’Acció Social es treballa a aconseguir la màxima participació possible en els cursos de primera acollida que s’ofereixen als nouvinguts i que són una bona eina d’integració, de coneixement de la llengua i altra informació bàsica del municipi i del país. “Tot plegat persegueix l’objectiu de construir un poble amable, que convidi a tothom a formar-ne part, facilitant el coneixement de la llengua i la cultura com a patrimoni comú de tots els que viuen a Torredembarra”, afegia Castells.