Enxampen un perillós fugitiu internacional a Tarragona

Gràcies a les àrdues labors de vigilància, es va localitzar el seu domicili, en la part alta de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a un perillós fugitiu internacional que es trobava ocult en la localitat de Tarragona.

Els agents li van seguir la pista durant el mes d’abril, col·laborant amb el Grup de Localització de Fugitius Internacionals, ja que a principis del passat mes d’abril van rebre una Ordre Internacional de Detenció emesa per l’Oficina d’Enllaç d’Interpol, informant de la possibilitat que, l’ara detingut, es trobés ocult en la localitat de Tarragona, intentant passar desapercebut fent una vida aparentment normal.

A l’objectiu en qüestió, li constava una ordre internacional d’arrest interposada per les autoritats colombianes, des de novembre de 2022, pels delictes de concert per a delinquir agreujat, tràfic d’estupefaents i rentada d’actius amb una pena per complir de 14 anys.

Gràcies a les àrdues labors de vigilància, es va localitzar el seu domicili, en la part alta de Tarragona, es va muntar un dispositiu policial per a procedir a la localització del fugitiu, procedint a la seva detenció, i posada a disposició judicial del Jutjat de Guàrdia a Tarragona que posat en contacte amb el Jutjat Central d’Instrucció va decretar la seva extradició a Colòmbia per a així complir la pena de presó imposada de 14 anys.

Les recerques i detenció han estat dutes a terme per agents adscrits a la Comissaria Provincial de Tarragona i al Grup de Fugitius de la Udyco Central de Madrid.