Enxampen a Salou un conductor fugat que va atropellar i matar una dona

El conductor d'una furgoneta va atropellar dues dones en un pas de vianants, matant-ne una d'elles, i es va fugar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia ha detingut l’home que el passat 20 de setembre va atropellar una dona, provocant-li la mort, a Oviedo (Astúries) i que havia fugit a Salou.

Segons ha informat el cos policial asturià, l’atropellament va produir-se el 20 de setembre al barri de San Lázaro. Una furgoneta va atropellar una dona de 90 anys i la seva cuidadora i després es va fugar. La dona gran va acabar morint i la Policia ha estat buscant l’autor dels fets des de llavors.

El conductor de la furgoneta, identificat per les autoritats asturianes com a R. D. J., de 39 anys, va ser localitzat a Salou i es van activar els requeriments policials per citar-lo a la comissaria de la Policia d’Oviedo, on l’home va presentar-se i va quedar detingut per després passar a disposició judicial.

Tal com informa ‘El Comercio’, el conductor ha quedat en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici, amb l’obligatorietat de presentar-se als jutjats cada 15 dies, i se li ha retirat de forma provisional el permís de circulació. Està acusat d’un delicte d’homicidi imprudent i d’omissió del deure de socors.