Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Enxampat robant una bossa a la platja de Torredembarra

Avatar photo

L'home corria en sentit contrari a la marxa del vehicle policial

La Policia Local de Torredembarra informa de la detenció, el passat 26 de juliol, d’un individu veí de Barcelona, per un delicte de furt a la platja.

Els fets van tenir lloc a les 12 del migdia, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció a la zona de platja van observar un individu que corria en sentit contrari a la marxa del vehicle policial. Posteriorment, i en arribar a la plaça Esdevenidor, el coordinador del Servei de Socorrisme va avisar als agents que la persona encarregada del servei de tendals de la platja havia sortit corrent darrere d’un noi que havia furtat una bossa.

Davant d’aquest fet, els agents van iniciar una recerca per la zona i en arribar al carrer Antina cruïlla amb l’avinguda de Francesc Macià van observar a la persona responsable dels tendals que gesticulava assenyalant un home que es trobava en un banc. Informa els agents que una clienta del servei de tendals havia vist com la persona seguda al banc havia furtat una bossa d’un tendal.

Després d’identificar a la persona, que no disposa de cap document acreditatiu, i comprovar que no podia demostrar la procedència dels objectes de l’interior de la bossa que portava, els agents van procedir a la seva detenció per furt i posteriorment el traslladen a les dependències policials del Cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty + 20 =

Notícia anterior

Una brutal baralla acaba llançant un home per un mur de més de 3 metres

Notícia següent

Badalona ha ofert una recepció als nens i nenes sahrauís que passen l’estiu a la ciutat

Notícies relacionades