Entra en funcionament la comissaria de platja de la Policia Local de Salou

Es posa en funcionament per quinzè any consecutiu i pot arribar a atendre 4.000 serveis.

L’Ajuntament ja ha posat en funcionament la Comissaria descentralitzada de Platja al passeig Jaume I de Salou, on agents de la Policia Local, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, atendran des de les 10 h del matí i fins a les 18 h del vespre, de manera presencial, tant per consultar informació com per ajudar a tramitar denúncies.

A l’acte d’obertura del servei hi va asistir l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, i de l’inspector de la Policia Local, José Luis Gargallo, així com també de personal de Salvament i Socorrisme i responsables de les guinguetes de platja.

L’alcalde de Salou va manifestat que “amb l’entrada en funcionament d’aquesta oficina reforcem tot el nostre sistema de seguretat, amb un increment de la plantilla d’agents, amb els 14 interins que s’han incorporat, a la vista de l’afluència de visitants que esperem rebre a Salou”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicar que “en total, comptarem amb 20 efectius entre agents de platja i mobilitat amb bicicleta, que vetllaran pel bon funcionament del servei, oferint una policia de proximitat, ràpida i resolutiva”.

Bona part dels desplaçaments dels agents es fan a peu, en quad o vehicle elèctric, a més de la divisió de policies que patrullen pel litoral en bicicleta.

Aquesta comissaria serveix, també, com a centre neuràlgic de coordinació de les platges i de seguretat, atesa la proximitat amb la màxima concentració de persones al municipi; i tenen fil directe, també, amb els responsables de les guinguetes que hi ha repartides pel litoral.

La comissaria és ubicada al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, a tocar de la principal base de Salvament i Socorrisme; i el seu horari és des de les 10 h del matí, i fins a les 18 h del vespre. L’horari s’ampliarà fins a les 20 h, en moments de la temporada amb més afluència de persones. Tanmateix, fora d’aquestes hores, hi ha un intèrfon connectat amb la comissaria central que funciona les 24h al dia.