Les entitats esportives d’Altafulla ja poden sol·licitar subvencions

  S’obre també la convocatòria de subvencions per als esportistes

  A partir de demà divendres 30 de setembre i fins el pròxim dilluns 10 d’octubre, les AFAs, entitats esportives i esportistes d’Altafulla poden sol·licitar les subvencions que atorguen les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Altafulla. La suma total d’ajuts es manté en els 30.500 euros.

  D’aquesta manera, les AFAs dels centres públics i municipals d’educació infantil, primària i secundària, l’Escola de Música i llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau d’Altafulla hauran de presentar les sol·licituds per als projectes d’activitats del curs 2022-2023 d’acord amb el Projecte Educatiu del Centre que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat educativa. La dotació total pressupostària per a aquests ajuts s’eleva als 9.000 euros.

  Quant a les entitats esportives, hauran de presentar els projectes de caràcter esportiu que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat física i de la pràctica esportiva i la participació en competicions de les entitats esportives municipals corresponent a l’any 2022.

  Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats d’interès públic o social i seran atorgades per activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari i extraordinari de les entitats. La dotació total pressupostària per a aquests és de 18.000 euros.

  Per tercer any consecutiu, s’obre també la convocatòria de subvencions per als esportistes d’Altafulla, amb caràcter individual, per a aquest any 2022. La dotació pressupostària per a aquests ajuts que atorga la regidoria d’Esports és de 3.500 euros.