En marxa una nova fase de millora de les voreres de la Pineda

Pressupostades en 239.000 euros, quedaran enllestides durant el proper mes de juny

Des de fa uns dies ja està la cinquena fase de les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers de la Pineda. Després de la remodelació de les voreres realitzada en diverses fases durant els darrers tres anys, ara s’està executant la millora de les voreres, arrencada d’arbres i nova plantació del darrer tram del c. d’Isaac Albéniz (entre els carrers de Marcos Redondo i Hipólito Lázaro), així com la zona corresponent als carrers transversals de Marcos Redondo i de Montserrat Caballé.

Des de l’any 2013, l’Ajuntament de Vila-seca ha anat millorant l’accessibilitat pels vianants als carrers de Pep Ventura, d’Enric Morera, d’Emili Vendrell (entre Amadeu Vives i Enric Morera), d’Isaac Albéniz (entre Hipólito Lázaro i Marcos Redondo i Montserrat Caballé).

Amb un pressupost de 239.895 euros, les obres d’aquesta nova fase abasten prop de 800 metres lineals de carrers i quedaran enllestides durant el proper mes de juny. Cal recordar que aquestes obres s’executen amb càrrec al pressupost municipal i tal i com es ve fent des de fa 24 anys a l’Ajuntament de Vila-seca, sense aplicar contribucions especials als veïns.