En marxa els ajuts al pagament de lloguer de Vila-seca

L’ajut forma part dels acords de Vila-seca en Comú amb el govern en el marc de les mesures per afrontar la crisis covid.

Vila-seca.

L’Ajuntament de Vila-seca acaba de fer pública la convocatòria per a sol·licitar ajuts pel pagament del lloguer d’habitatges a les persones empadronades de Vila-seca. Aquests ajuts formen part dels acords de Vila-seca en Comú amb el govern en el marc dels acords covid. Poden accedir les unitats de convivència amb uns ingressos inferiors a 26.559,10 € anuals. El termini per fer la sol·licitud clou el 7 de desembre.

 

Les ajudes són per domicilis permanents amb un cost mensual de lloguer inferior als 700 euros. Per pal·liar els efectes sobrevinguts de la crisi sanitària també poden optar als ajuts les persones afectades per un ERTO i altres modalitats que hagin donat com a resultat la pèrdual del lloc de treball.

 

Mario Téllez, portaveu de Vila-seca en Comú, ha assenyalat que aquesta línia d’ajut, tot i néixer amb motiu de la crisi sanitària, es consolidarà en els propers exercicis dins del marc del Pla Local d’Habitatge Municipal. De fet, Téllez ha assegurat que en aquests  moments estan en negociant l’ampliació de la partida econòmica destinada a l’ajut en el marc de les negociacions pressupostàries de l’exercici 2021. Actualment la partida és de 50.000€.