Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

L’EMT inicia un procés d’actualització de l’app ‘EtMou’

Avatar photo
Actualment l’aplicació no està disponible per a nous usuaris en dispositius Iphone

L’Empresa Municipal de Transports està immersa en un procés d’actualització i millora de l’aplicació per mòbils sobre el servei d’autobusos ‘EtMou’, amb l’objectiu que l’app continuï essent una eina útil, pràctica i senzilla per a les persones usuàries del transport públic de la ciutat.

Actualment l’aplicació no està disponible per a nous usuaris en dispositius Iphone, però sí en dispositius Android: Enllaç de descàrrega
Està previst que el termini d’execució dels treballs d’actualització finalitzi en les pròximes setmanes. L’actualització de l’aplicació ‘EtMou’ mantindrà les actuals eines per a les persones usuàries com són la presentació de totes les línies i horaris, les notícies de darrera hora d’incidències i les diverses eines a partir de la geolocalització com són les parades més properes, el temps d’espera o els codis QR que identifiquen la parada on l’usuari està en aquell moment. Així com la funció ‘Porta’m’ a través del qual donant un punt d’origen i un de destí mostra la millor ruta en bus.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa acull el rodatge d’un documental internacional sobre la vida de Sant Ignasi

Notícia següent

Compredó comptarà amb una nova planta de biometà que ocuparà 8,5 ha

Notícies relacionades