Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

Una empresa s’instal·la a Constantí i donarà més de 100 nous llocs de treball

Avatar photo
Es tracta d’una nau logística de 22.436 metres quadrats

GLP lloga una amplia nau logística de 22.436 metres quadrats a Tarragona a la multinacional Nedschroef, especialitzada en la manufactura de components per a la indústria automotriu. Aquesta transacció marca un pas estratègic per a totes dues companyies, consolidant la posició de GLP com a referent en serveis logístics d’alta qualitat al mercat català.

Nedschroef ha triat les instal·lacions de G-Park Constantí per optimitzar la capacitat d’emmagatzematge i incrementar la producció a Espanya. El desenvolupament proporciona un accés ràpid a l’AP-7, per mitjà de les vies C-422 i TV-7211, facilitant la connexió amb el Corredor Mediterrani. Amb una ubicació a menys de 10 km del Port de Tarragona i a tan sols 7 minuts de l’aeroport de Reus, la localització ofereix múltiples connexions clau amb la xarxa de transport.

Quant a les seves característiques, la nau logística disposa de 28 molls de càrrega, una altura d’emmagatzematge de 10,3 metres i ha estat dissenyada per optimitzar l’eficiència operativa de Nedschroef. La disposició separada de l’àrea d’aparcament i les oficines, respecte a la zona de circulació de camions, assegura un flux operatiu eficaç i segur. A més, G-Park Constantí compleix amb estàndards de qualitat superiors al promig del mercat que defineixen GLP. La estructura optimitzada per als passadissos, la gran resistència de les superfícies i la planimetria, juntament amb un sistema triple d’evacuació d’aigües pluvials, garanteixen un entorn logístic excepcional.

Amb l’objectiu de reforçar el seu compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, aquesta infraestructura ha obtingut la qualificació BREEAM Excellent, a més de comptar amb un sistema BMS per optimitzar la gestió de les instal·lacions.

Aquesta operació, que constitueix la quarta inversió de GLP a Catalunya, reafirma el seu compromís amb el creixement econòmic i el benestar de la regió.

Total
0
Shares
3 comments
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Santa Margarida i els Monjos commemora el 8M

Notícia següent

En marxa un dispositiu contra el tràfic de drogues al Prat de Llobregat

Notícies relacionades