Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Emocionant final del PortAutors-es 2023 al Teatret del Serrallo

Avatar photo

Dissabte passat el Teatret del Serrallo va ser l’escenari d’una final molt emocionant en la sisena edició de PortAutors-es i va posar el jurat de la mostra en una difícil  situació davant uns finalistes excel·lents. L’edició 2023, que va assolir una  participació de record des de la seva creació, va superar les expectatives amb  escreix. 

La primera de les sis finalistes, Marina Villegas, sortia a l’escenari a les 18.10 hores,  realitzant una gran interpretació, així com la resta de les veus candidates: Enric Ez,  Laaza, Núria Duran, Eloi Duran i Elena García. Tots els participants es van guanyar  a un públic que va gaudir de bona música i talent emergent en clau musical. 

La gala, conduïda per la periodista musical Sílvia Petit, va oferir un espectacle  innovador i inèdit en l’entorn incomparable del Teatret del Serrallo. Sota la marca  PortAutors-es hi ha un esdeveniment de referència i primera línia que es posiciona  en el panorama musical com a punt d’inflexió per als artistes del territori. Cal  esmentar que guanyadors i guanyadors d’edicions passades han esdevingut veus  de referència com ara Roger Padrós, proposat per representar a Eurovision; la veu  del disc de la Marató d’enguany, ÑeKü banda indie dels escenaris dels festivals  estatals; Mable Flores o Lia Sampai, veus de dona referents, entre altres  participants que s’han posicionat en el sector de la música amb management i un  futur prometedor. 

Premis 

  • Premi del Jurat: Eloi Duran. S’ofereix l’oportunitat per participar en sis festivals del territori durant l’any 2024: JaVeus, Altacústic, Santa Tecla,  Accents, Espai Jove Kesse i PortAutors-es. 
  • Premi del Públic: Eloi Duran, amb el 64,8% de les votacions. Audiotechnica  patrocinadora de la mostra li concedeix material d’enregistrament. Tel. de contacte: 617 295 404
  • Premi a l’artista local: Elena García. Aquest premi consisteix en la formació  en producció musical en un dels espais col·laboradors, Yamaha Music  School de Tarragona que fidelment es consolida com un dels patrocinadors  de la mostra PortAutors-es.
  • Premi Port Tarragona: Núria Duran. El Port Tarragona que gaudeix d’uns  indrets desconeguts per la majoria de la població posa a disposició de la  mostra alguns dels seus espais per l’enregistrament d’un videoclip  promocional a càrrec de videògrafs professionals. 
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × 2 =

Notícia anterior

L’Arsenal de Vilafranca torna a organitzar la Festa de la Joia

Notícia següent

Vilanova presenta la proposta de creació dels Consells de barri a les entitats veïnals de la ciutat

Notícies relacionades