Els nens de la Pobla de Mafumet es preparen per gaudir del Nadal

Amb el final del trimestre escolar, els infants esdevenen grans protagonistes de les propostes nadalenques que ha organitzat l’Ajuntament

El proper dilluns, 21 de desembre, els infants pobletans posaran el punt i final al primer trimestre del  present curs acadèmic. S’acomiadaran de les aules i es disposaran a gaudir d’un Nadal molt esperat  però que, malauradament, no serà tan intens i actiu com és costum. 

 

Amb tot, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha previst un seguit d’actes adreçats a un públic familiar  i, especialment, als nens i nenes que, després d’un any tan difícil, es mereixen gaudir d’unes jornades  de lleure per acomiadar el 2020. 

 

En aquest sentit, les propostes nadalenques previstes pel consistori estrenaran aquest cap de setmana  les activitats pensades per als infants, com ara el doble concert que El Pot Petit oferirà aquest proper  dissabte, a les 17 h i a les 19 h. L’espectacle ha generat una gran expectació, fins al punt que ja fa uns  dies es va penjar el cartell d’entrades exhaurides. Amb tot, el concert serà retransmès en streaming pel  canal municipal de YouTube, arribant així a tothom qui no hagi pogut aconseguir una entrada  presencial per al primer dels espectacles nadalencs solidaris amb la Marató de TV3. 

I és que l’Ajuntament pobletà destinarà la recaptació íntegra d’aquest concert, així com de l’espectacle  teatral “El monstre de colors” (23 de desembre) i del concert de Dàmaris Gelabert (5 de gener) a  col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació contra la Covid-19. 

Les propostes nadalenques per a aquest proper cap de setmana també inclouran la celebració del  tradicional Concurs de pessebres, en el marc del qual el jurat visitarà els domicilis dels participants  inscrits, per valorar l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic dels pessebres, tant en categoria infantil  com d’adults. 

 

Així mateix, l’església també obrirà portes als visitants que vulguin contemplar l’escena del Naixement.  Els interessats podran acudir-hi els dies 19, 20, 24, 25, 26 i 27 de desembre, de 17 a 20 hores. 

 

Finalment, cal destacar que els enviats especials dels Reis Mags estan ultimant els detalls per a  l’obertura al públic de la Fàbrica de les joguines. Aquest espai, centre neuràlgic de la producció de joguines, ha estat instal·lat a la Pobla de Mafumet i estarà oberta a la visita de les famílies del 21 al 24  de desembre, en horari de 12 a 14h i de 17 a 19h (el 21 només a la tarda, el 24 només al matí). Allí, el  Mestre de les Joguines i els seus ajudants compartiran amb els infants i les famílies tota la seva màgia i  il·lusió en la preparació dels regals nadalencs que tots esperem aquests dies. 

El programa d’actes del Nadal 2020 a la Pobla està disponible aquí: 

https://issuu.com/ajuntamentdelapoblademafumet/docs/lapobla_nadal_programa_v10