Els Mercats seran un punt de trobada durant la 2a edició del Mercat de Contes

Del 24 de febrer al 6 de març tindrà lloc a la ciutat la segona edició del Mercat de Contes, una iniciativa coorganitzada pel Teatret del Serrallo, la Biblioteca Pública de Tarragona i els Mercats de Tarragona i que compta amb el suport de BASF.

Del 24 de febrer al 6 de març tindrà lloc a la ciutat la segona edició del Mercat de Contes, una iniciativa coorganitzada pel Teatret del Serrallo, la Biblioteca Pública de Tarragona i els Mercats de Tarragona i que compta amb el suport de BASF.

Sota el títol “Contes del món de ben a prop”, diversos espais de la ciutat oferiran activitats culturals i educatives adreçades al públic familiar. Els Mercats de Tarragona i el seu entorn es convertiran durant uns dies en punt de trobada de foment de la lectura.

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha destacat que “estem molt satisfets de celebrar la segona edició d’aquesta iniciativa on els mercats de la ciutat esdevenen un punt de trobada i de foment de la lectura amb activitats per a tots els públics. Malgrat les dificultats arran de la pandèmia, l’empresa municipal de Mercats de Tarragona segueix sent un espai cultural i de cohesió social obert a totes les entitats de la ciutat”.

Obsequi de llibres i mercadet de contes

Les parades de restauració del Mercat Central i el Mercat de Torreforta participen a la iniciativa “Sent el gust de llegir”. Gràcies a la col·laboració de Coca Cola, que ha repartit 700 exemplars entre la hostaleria de Tarragona, els establiments obsequiaran amb un llibre o conte els clients que facin una consumició de refresc o aigua.

D’altra banda, la Plaça Corsini acollirà un mercadet de contes els dies 26 i 27 de febrer, que comptarà amb venda de llibres i recollida solidària de contes. Hi participaran la Creu Roja, l’Editorial Cossetània i la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta. L’horari serà de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

Fins el 6 de març, s’impulsaran diferents sortejos i iniciatives per xarxes socials vinculades a l’etiqueta #MercatdeContes.

Contacontes i altres activitats

A banda de les activitats als Mercats de Tarragona, la Biblioteca Pública i el Teatret del Serrallo també participen en aquesta segona edició del Mercat de Contes.

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta ha seleccionat 20 contes que decoraran establiments de la VIAT.

Com a novetat, el Teatre Magatzem acull enguany els tradicionals contacontes de Plaça Corsini: Roger Roig i l’il·lustrador Hugo Prades explicaran el conte «Fem una mona de Pasqua?», l’autora Alba Castellví explicarà el seu conte «Tots els colors de l’amor» i “Soc d’un poble. Una cançó contada de Roba Estesa”. Per explicar aquest conte es comptarà amb la presència de les membres del grup Roba Estesa.

El programa complet de la 2a edició del Mercat de Contes es pot consultar aquí: http://bit.ly/3uqUBFC