Els busos urbans de Tarragona mantenen la vaga

Ahir van iniciar-se les mediacions entre els treballadors i l'empresa, però la convocatòria de vaga segueix en peu pels dies 22, 24, 29 i 31 de març

La vaga convocada pel comitè d’empresa de l’EMT segueix en peu pels dies 22, 24, 29 i 31 de març. Ahir van iniciar les mediacions entre els treballadors i l’empresa, però aquestes continuaran fins demà divendres 18 de març perquè, fonts internes del comitè d’empresa asseguren que, de moment, encara no els hi han oferit cap mena de solució.

A causa de les afectacions del servei en els últims dies, l’EMT ha incorporat 5 nous conductors, que se sumen als 5 altres incorporats fa pocs dies. Són incorporacions, temporals, provinents de la borsa d’aspirants a la contractació laboral temporal de places de conductors de l’EMT. Amb l’objectiu de reduir el nombre d’incidències provocades per la conjuntura de les baixes sobrevingudes i reduir, alhora, la sobrecàrrega d’hores extres, voluntàries, que té la plantilla de conductors actuals.

Des de l’EMT lamenten les afectacions causades a les persones usuàries del servei municipal de transports, així com, la situació de sobrecàrrega de treball en la qual s’han vist immersos els seus treballadors i treballadores. De moment, hi ha diverses línies afectades com la 8, l’11, la 23 i la 54. El llistat de cancel·lacions horàries diàries es pot consultar a la web de l’EMT.