L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, reprenen, aquest dijous, 5 d’octubre, la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’.
Un total d’11 restaurants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros.
Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, entre setmana, i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa.
En aquesta edició hi participen els següents restaurants:
- EL TOTXO TAVERNA (C. Barcelona, 40)
- HUMA (Barcelona, 62)
- MRKT DE EDU CUESTA (Francolí, 8)
- THAI SALOU (C. Barbastre, 13)
- LA TABERNA DEL ÁNCORA (Autovia Salou a Reus, 3)
- HOUSE OF ILLUSION (Espigó del Moll, s/n)
- LA TECA SALOU (C. Ciutat de Reus, 28)
- LA GRESCA FOOD & DRINKS (C. Camí Reial, 2)
- RESTAURANT CÓRCEGA (C. Major, 31)
- CASTILLO DE JAVIER (C. Barbastre, s/n)
- RESTAURANT COOK & TRAVEL (C. Llevant, 5)
Els establiments protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la plana de Facebook i a l’Instagram @tastasalou; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/.