El ‘Sueldazo’ de l’ONCE del Cap de Setmana reparteix 20.000 euros a La Canonja

Juan María Blanco, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Tarragona des del quiosc ubicat a la Ctra. N-340, a La Canonja.

Imatge d'una caseta de la Once. CEDIDA

L’ONCE ha repartit 20.000 euros  a La Canonja (Tarragona) al sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana, de dissabte 26 de desembre (www.juegosonce.es)

 

Juan María Blanco, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Tarragona des del quiosc ubicat a la Ctra. N-340, a La Canonja. Juan María,  persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó premiat amb 20.000 euros. 

 

La direcció de l’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 796 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 170 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

Enguany, l’ONCE ja ha repartit 82 milions d’euros en premis a Catalunya.

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.500 venedors.