El PSC torna a reclamar cursos de formació viària per als patinets elèctrics

En aquest sentit, Soler remarcar el paper fonamental de la pedagogia perquè la ciutadania pugui desplaçar-se amb seguretat per revertir el desgavell que s’està començant a generar en els carrers de la ciutat.

Un usuari aparcant un dels patinets de Bird, a Tarragona. ACN

El conseller del Grup Municipal Socialista, Mario Soler, ha tornat a reclamar al govern municipal la implantació de cursos de formació viària per a la conducció segura dels patinets elèctrics. “Abans de l’arribada d’aquests vehicles de mobilitat personal, ja vam demanar a l’Ajuntament els cursos de formació viària als Instituts per a la bona pràctica dels patinets elèctrics”, explica Soler. Aquesta proposta continua tenint l’objectiu d’educar i conscienciar els joves a circular de forma segura per la ciutat.

Les i els socialistes lamenten que aquests cursos encara no hagin arribat i torna a insistir en la seva implementació, perquè la situació als carrers de Tarragona “comença a ser descontrol”. En aquest sentit, Soler remarcar el paper fonamental de la pedagogia perquè la ciutadania pugui desplaçar-se amb seguretat per revertir el desgavell que s’està començant a generar en els carrers de la ciutat.

El conseller socialista ha volgut agrair la tasca que està realitzant la Guàrdia Urbana per assegurar el bon ús del patinet. Tot i això, Soler creu aquests esforços resultaran insuficients, si no van acompanyats de polítiques públiques que reforcin el paper dels agents locals. Per al PSC, aquesta percepció de “descontrol” amb aquests vehicles de mobilitat personal augmenta cada dia i és, per aquest motiu, que aposten per un augment dels recursos de la policia local.