El PSC aposta per integrar els patinets elèctrics als programes d’educació viària

Les i els socialistes tarragonins també demanen que es faci una campanya informativa on s'expliquin els canvis que comporta ser ciutat 30 km/h i com això afecta l'ús de vehicles de mobilitat personal.

El Grup Municipal Socialista demana a l’Ajuntament de Tarragona la integració dels patinets elèctrics als programes d’educació viària de la Guàrdia Urbana. Aquesta proposta té com a objectiu educar i conscienciar als i les  joves a circular de forma segura per la ciutat, també en vehicles de mobilitat personal.

Amb l’augment de desplaçaments en aquest tipus de transport i la imminent incorporació d’empreses de lloguers de patinets elèctrics a la ciutat, el PSC alerta dels possibles problemes derivats del seu ús, com ja s’ha vist a ciutats com Barcelona. En aquest sentit, el conseller socialista, Mario Soler, remarca el paper “fonamental” de la pedagogia perquè la ciutadania pugui desplaçar-se amb seguretat.

Les i els socialistes tarragonins també demanen que es faci una campanya informativa on s’expliquin els canvis que comporta ser ciutat 30 km/h i com això afecta l’ús de vehicles de mobilitat personal.