El primer Campionat d’Aqua Beach Trail de Catalunya, a Salou

L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 9 d'octubre a partir de les nou del matí

Salou esdevindrà seu de la primera edició del Campionat d’Aqua Beach Trail de Catalunya, organitzat, conjuntament, pel Club Excursionista Salouenc i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i que tindrà lloc el dissabte, 9 d’octubre, en els següents horaris:

  • Hora de la trobada: 9 h
  • Hora d’inici Cursa Llarga: 9.30 h
  • Hora d’inici Cursa Curta: 9.45 h
  • Hora final curses: 11.30 h

El punt de concentració i d’inici de les curses serà a la Zona Esportiva de la Platja de Llevant de Salou. Cal destacar que aquest certamen se celebra, per primer cop, al territori català, i combina la marxa aquàtica, amb el trail (córrer per senders).

El mateix dia, també es durà a terme, a Salou, la 2a Trobada de Marxa Aquàtica, que té com a objectiu iniciar els que no han practicat mai la Marxa Aquàtica o en volen practicar la modalitat ZEN, que és de No Competició. L’activitat es farà a la platja de Llevant, mentre els competidors realitzen la seva cursa.

Ambdós esdeveniments estan inclosos en el Circuit Català de Marxa Aquàtica 2021, organitzat per la FEEC, en diferents platges catalanes, com Salou, Cambrils, Creixell, Castelldefels i Roses.