Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

El PP declara que Tarragona necessita transformar-se, començant per l’àmbit cultural

Avatar photo

Pensen que és un tema important, amb prioritat, i que està força abandonat.

Foto feta per: Carla Galán

El grup del PP anuncia l’inici del cicle de Tarragona Capital, per generar consensos i ambicions que amenacen Tarragona capital.

Segons explica José Luis Martín García, conseller de l’Ajuntament de Tarragona i portaveu del grup municipal, Tarragona no pot continuar adormida i per això ha d’aprendre d’altres ciutats que ja s’han transformat políticament, culturalment i turísticament.

Aquest dissabte, hi haurà una jornada a una taula rodona, on comptem amb la presència de l’alcalde de Màlaga. Tarragona ha d’aprendre de ciutats que s’han transformat, i que tinguin un lideratge polític clar, i Màlaga en té. Parlaran del sistema turístic, per a les necessitats i reptes de la ciutat. Necessitats de les col·laboracions publicoprivades.

Tarragona té aquest potencial, però no s’acaba de transformar. El grup PP aposta per la cultura, ja que s’estan carregant projectes consolidats de Tarragona. Utilitzaran estratègies turístiques i polítiques de Màlaga, que s’ha sabut consolidar, com per exemple, la quantitat de museus que té, tot al contrari que s’està fent a Tarragona en l’àmbit cultural.

Són 10 cicles. Es comença per la jornada de turisme perquè pensen que és un tema important, amb prioritat, i que està força abandonat. Pensen que poden oferir alternatives i, a més, comnçar amb un referent com l’alcalde de Màlaga, acompanyat de 4 participants, és un gran pas a aquesta transformació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Se substituirà el porta a porta de Solsona per quatre punts de recollida de residus

Notícia següent

Un capellà ‘voyeur’ paga a menors per observar-los tenint sexe a Castelldefels

Notícies relacionades