El PP de Tarragona, en contra de la creació dels consells de districte

José Luis Martín: “Tarragona no necessita més organismes, sinó un alcalde capaç de prendre les regnes de la ciutat”

Respecte a la comissió que es celebrarà avui dimarts, 17 de novembre, per a l’aprovació d’un esborrany d’ ordenança de consells de districte, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, manifesta que: 

“Els tarragonins està patint els efectes d’una crisi les conseqüències de la qual encara no podem ni arribar a calcular. L’atur no deixa d’augmentar; els projectes que podrien fer avançar la ciutat romanen abandonats; moltes famílies tarragonines estan travessant greus dificultats; el teixit empresarial està esfondrant-se; creixen els casos d’inseguretat ciutadana; la ciutat està bruta i deteriorada. No tenim ni tindrem pressupostos 2021 que reactivin els sectors econòmics i la pressió fiscal sobre els veïns de Tarragona continuarà intacta, com ha anunciat ja el conseller d’Hisenda. Tots els esforços de l’equip de govern haurien d’estar bolcats en aquestes prioritats. Però, què fa el nostre alcalde? Crear més estructures i organismes redundants que pagarem tots els tarragonins per diluir les seves responsabilitats sota l’aparença d’una participació ciutadana irreal i absolutament inoperativa. 

 

El nostre Grup Municipal no participarà de l’ aprovació de l’ordenança. Estem convençuts de que les dimensions i la densitat de Tarragona no requereix la creació de 5 consells de districte amb prop de 30 representants cadascun i la seva corresponent consignació pressupostària. Tarragona necessita un alcalde capaç de prendre les regnes de la ciutat”.