El PP celebra l’interès pel nou contracte de neteja de Tarragona

El grup municipal, però, considera que s'ha de continuar controlant el servei actual: “Tarragona ha d’estar neta, cuidada i no pot esperar que acabi el procés de licitació per exigir un servei correcte"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El grup municipal del PP celebra que no hagi quedat deserta la nova licitació pel contracte de la Neteja i que hi hagi empreses interessades. Amb tot, reitera que s’ha de fer un seguiment a l’actual empresa per tal d’optimitzar el millor servei per la ciutat mentre continua el procés de licitació.

La portaveu Maria Mercè Martorell ha expressat que el plec que ara ha sortit s’ajusta més al mercat que el que va presentar l’equip de govern anterior. ‘Vam votar en contra de l’anterior plec. En aquest ens vam abstenir perquè no era el nostre contracte, però recollia molts elements del nostre programa electoral’, ha expressat la consellera.

Martorell ha manifestat que ara s’ha d’esperar el desenvolupament de la licitació i que s’ha de controlar el servei actual. ‘És molt important continuar vetllant al màxim la feina que fa l’empresa fins que es pugui fer efectiu el nou contracte. Tarragona ha d’estar neta, cuidada i no pot esperar que acabi el procés de licitació per exigir un servei correcte’, ha conclòs la portaveu popular.