El Port treballa per a la temporada de creuers 2021

La marca Tarragona-Costa Daurada present a les més reconegudes fires del sector turístic

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge d'un creuer al Port de Tarragona.

El Port de Tarragona treballa per consolidar Tarragona com a destí regular de  turisme de creuers en una estratègia de promoció que ha guanyat pes a mesura  que la pandèmia ha anat afectant el funcionament normal del sector. 

 

Es tracta d’una de les línies estratègiques de promoció vigents que el Port ha reforçat per augmentar l’atractiu de Tarragona com a principal destinació turística, en una campanya dirigida al sector de creuers amb la mirada posada en el 2021. 

 

Aquesta acció comunicativa es basa en la difusió d’un audiovisual, de poc més de  25 segons, sota el títol, ‘Nothing moves without you’,  (https://youtu.be/u6gAcmP21ko) promogut per Tarragona Cruise Port Costa  Daurada, reforça i aposta pel gran atractiu  del territori i fa una crida al sector turístic per conèixer la destinació de Tarragona.  L’objectiu és mantenir el posicionament en el mapa dels creuers i en el programa  de les principals navilieres.

 

La campanya, sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, es desplega  per encarar les futures temporades amb el desig de reprendre l’activitat quan els  efectes de la pandèmia i la normativa ho permetin. De moment, l’enfocament de les  activitats creuerístiques a Tarragona és mantenir una vigilància constant per  aprofitar les oportunitats presents i futures, i treballar per garantir les mesures de  seguretat. 

 

Més activitat promocional 

La campanya ‘Nothing moves without you’ és la darrera d’una llarga llista d’accions  promocionals desplegada durant aquest any 2020. L’aturada de l’activitat  creuerística durant aquest temps que la COVID ha obligat a reorientar les accions  de promoció que, a més de donar suport a l’acció comercial, han consistit a fer  valdre el territori i preparar el retorn del sector amb la millor posició possible. 

 

L’equip de creuers del Port de Tarragona ha celebrat reunions, conferències i  trobades virtuals en les fires per sestar presents en tot moment en els centres neuràlgics de la comunitat de creuers. A més, ha estat pioner a l’Estat espanyol en  l’organització del primer webinar sobre l’adaptació del sector de creuers a les noves  mesures de seguretat derivades de la pandèmia de coronavirus. 

 

El Port de Tarragona ha participat en desenes de networking per presentar  Tarragona com a ciutat de creuers, apostant per arguments que mostressin la  diferenciació i l’exclusivitat de la destinació Tarragona. 

 

La campanya destaca per damunt de tot el ric patrimoni natural i històric de  Tarragona, ja que és una destinació excel·lent per ser inclosa als itineraris de  creuers pel Mediterrani Una destinació amb diferents reconeixements per part de  la UNESCO, entre ells, Tarragona i el Monestir de Poblet com a Patrimoni de la  Humanitat, els castells com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat i el  Delta de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera. 

 

 

Moll de Balears 

La construcció del nou Moll de Balears també ha estat un dels arguments de pes  de l’acció comercial i promocional del Port. Tots els agents del sector dels creuers  han demostrat molt d’interès en aquest nou espai de 4.000 m2 que permetrà atracar  al Port fins a 4 creuers a la vegada i que estarà operatiu al voltant del mes de maig  de 2021. Una inversió de 27 milions d’euros on es podrà treballar amb unes  immillorables condicions i dotarà al Port recorregut de creixement.