El Port Torredembarra presenta la segona travessia Illes Columbretes

La regata tindrà lloc els dies 28, 29 y 30 d’abril i les inscripcions ja són obertes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Port deTorredembarra, en col·laboració amb RegatesTorre, organitza la II Travessa Illes Columbretes, els dies 28, 29 i 30 d’abril, que enguany es presenta amb dos desafiaments diferents. Una versió llarga (Torredembarra – Columbretes – Torredembarra) i una altra versió curta (Torredembarra – Far de Tortosa – Torredembarra). En la versió llarga podran Participar totes les embarcacions amb certificat de qualificació ORC en les Categories Tripulació, solitaris i A2, mentre que en la versió curta podran participar totes les embarcacions amb certificat de rating ORC i RI.

La versió llarga de la II Regata Illes Columbretes començarà de el divendres 28 d’abril amb el registre de participants entre les deu del matí i les dues de la tarda. Després de la reunió de patrons, programada a les quatre de la tarda, es realitzarà el senyal d’atenció a les 17.25 hores. Per la seva banda, en la versió curta realitzarà el registre de participants entre les nou i les onze del matí del dissabte 29 d’abril. La reunió de patrons serà una les 10.30 del matí i el senyal d’atenció a les 11.55 hores.

L’arribada s’acompanyarà d’un refrigeri. El diumenge 30 d’abril, a les 14.30 hores, serà el tradicional dinar al restaurant Blaumarí de Port Torredembarra. Després de la sobretaula, es lliuraran els premis i es realitzaran els sortejos dels patrocinadors; Actes previstos per les 16.30 hores.

Hi haurà 3 tipus de trofeus. El primer serà per a la primera embarcació en temps real de cada versió del recorregut. El segon per els tres primers classificats de la general, de cada categoria de la classificació. I el tercer, per els tres primers classificats de cada grup que s’estableixi en cada categoria de classificació. A més, durant el repartiment de premis es realitzarà un sorteig de serveis i el material dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment:

Cinc abonaments de dos moviments de ‘travellift’ i dos dies d’estada al varador de Port Torredembarra; 2 batejos de submarinisme o un 2X1 per a immersions per a qui ja tingui títol; un curs de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo, que inclou: material didàctic, curs teòric, pràctiques de seguretat i navegació, curs d’operador de ràdio de curt abast i les taxes de la Generalitat; així com diversos descomptes en serveis i material.

Amarratge gratuït
Els iots inscrits tindran amarratge gratuït al Port de Torredembarra del 22 d’abril al 7 de maig d’aquest any. A més, els iots que tinguin intenció de participar en la regata de la Roca Foradada del 13 de maig, tindran amarratge gratuït del 13 al 21 de maig. El període d’inscripció finalitzarà el dia 26 d’abril a les 18:00 hores.

Port de Torredembarra
El Port de Torredembarra és un port esportiu i pesquer situat al nucli turístic i acollidor de Torredembarra (Tarragona), a la Costa Daurada. Construït l’any 1995, disposa de 756 amarratges per a embarcacions de fins a 28 metres d’eslora.

El Port ofereix serveis de marineria, restauració i manteniment d’embarcacions, així com activitats nàutiques, de lleure i esportives i formaciódurant tot l’any. Des del 2007, és el primer port esportiu on tots els seus mariners són titulats i compta amb un escar professional.

Entre aiguamolls, roquers i cales, el Port de Torredembarra està compromès amb la preservació del medi marí i té cura del seu entorn.