El Port i la URV impulsen el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques

Un màster dissenyat per aconseguir un alt nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques

El Port de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona són dues  institucions que treballen de forma conjunta per impulsar accions adreçades a  potenciar l’entorn socioeconòmic i a fomentar la recerca i la formació continuada al  territori. El marc existent entre els dos organismes és un marc de col·laboració  regular que es consolida any rere any. 

En aquest cas, els dos organismes impulsen una formació, un màster dissenyat per  aconseguir un nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció  d’operacions logístiques de qualsevol empresa orientada a la producció o als  serveis. Aquesta formació comença el pròxim dia 16 de novembre i finalitza el febrer del 2022 complint amb els requisits necessaris per a la bonificació FUNDAE. 

Disseny i planificació estratègica, tècniques de negociació, E-procurement, elecció  dels KPI’s, normatives adients, intermodalitat, financial management, leadership &  coaching, són alguns dels continguts que s’imparteixen dins d’aquesta oferta  formativa.  

El màster ofereix diverses sortides professionals com són la direcció d’operacions,  de distribució de planificació o de transports. El temari d’aquest pla formatiu  incorpora les darreres novetats del sector logístic i compta amb un equip docent  altament qualificat i amb una extensa trajectòria i experiència en el sector. La Capità  Marítim, Núria Obiols, o la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del  Port de Tarragona, Genoveva Climent, són alguns dels professionals que  conformen l’equip docent. 

El Port de Tarragona és conscient que la innovació i la recerca són vitals per al bon  funcionament de l’organització com a motor econòmic del territori. És per això que  col·labora en cursos de postgrau i màsters que estiguin relacionats amb les àrees  d’interès de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

 

Per fer les inscripcions i accedir a tota la informació seguir l’enllaç:  https://tuit.cat/m2UNi