El Port de Tarragona resol la subhasta del vaixell Navi Sky atracat al Dic de Llevant

Es van presentar tres propostes fins al 14 d’octubre, data límit de presentació de les sol·licituds

L’empresa de Castelló OCMIS MARITIME S.L va emportar-se la subhasta del  vaixell Navi Sky dijous de la setmana passada per un preu final de 710.000 euros. La Taula de la Subhasta Pública de l’Autoritat Portuària de Tarragona va iniciar  l’acte amb l’obertura dels sobres de les tres empreses participants que contenien  les ofertes inicials amb un preu màxim de 370.000 euros, vint mil per sobre del  preu de sortida (350.000 euros), presentada per l’empresa OCMIS MARITIME S.L. 

 

La subhasta va començar a partir d’aquests 370.000 euros. Les empreses  participants van poder fer les licitacions a ‘viva veu’ fins a arribar al resultat final de  la subhasta pública amb els 710.000 euros oferits per l’empresa OCMIS MARITIME  S.L., una entitat ubicada a Castelló, constituïda l’any 2016, amb una activitat  relacionada amb el transport marítim de mercaderies. 

 

Bandera de la República de Palau 

El vaixell subhastat té bandera de la República de Palau i es troba atracat a la  prolongació del Dic de Llevant del Port de Tarragona des del passat mes de gener  de 2020.  

 

El Navi Sky és un vaixell mercant de càrrega general construït per CHINA STATE  SHIP BUILDING CORP el 1998. Té una eslora total de 100,62 metres i una mànega  de 16,2 metres. El vaixell es troba en estat d’abandó, però amb una estructura,  equipament i maquinària en bon estat de conservació. 

 

El Port de Tarragona va fer pública la resolució per la qual s’acordava la licitació  per a la subhasta del vaixell el 30 de setembre. Les empreses van poder presentar  les seves ofertes fins al 14 d’octubre.