fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

El Pavelló Central de Salou, amb Wifi públic i gratuït

Avatar photo

L’Ajuntament de Salou disposa de cobertura wifi en el Pavelló Central en  la seva xarxa wifi pública – SALOU CONNECTA, que des del 2009 no ha deixat de créixer en punts de connexió i en usuaris, sobretot durant el període estival.

Amb els nous punts d’accés del Pavelló Central, al Carrer de Milà, actualment són 45 els punts de connexió distribuïts pel municipi. Ara és el Pavelló Central el que disposa de cobertura Wifi gratuïta en tot el seu espai de pista, grades, i passadissos on hi ha les oficines d’administració i d’entitats esportives del municipi. “És un espai amb moltíssima activitat i on s’organitzen força events, ja no sols de caire esportiu,  com els Balls de Saló, els Parcs infantils, trobades , etc. I la previsió és incorporar altres zones municipals quan les condicions tècniques ho permetin (el desplegament de la fibra òptica al municipi es troba en fase avançada) i poder arribar amb bones condicions a la Masia Catalana, Torre Vella , Centre Obert Dofí Màgic i millorar la cobertura en les actuals zones de Biblioteca, Masia Tous. També estem estudiant les opcions de dotar de cobertura l’Escola de Música i les diferents sales” comenta Jesús Barragán, regidor delegat de Serveis Generals, Qualitat i Noves tecnologies.
Aquesta nova zona, es suma a la zona de la piscina i el seu jardí que ja estava coberta des del 2009 en el projecte inicial de creació de la xarxa wifi municipal.

En la mateixa actuació, es dota al Pavelló Central de la infraestructura de comunicacions necessària per poder oferir connexions de banda ampla garantides a organitzadors d’events en la instal.lació municipal, requeriments cada cop més demandats.

A més però del pavelló, hi ha d’altres punts que cobreixen bona part de les platges principals; Llevant, Ponent i ara també Capellans, i zones obertes com Passeig Jaume I, Font Lluminosa, i  el Parc de la Ciutat , a més de les  Oficines de Turisme, Biblioteca, i zones en edificis municipals com TAS, Centre Cívic,  Escola de Música, Piscina, Centre de formació Atenea i el propi Ajuntament.
El perfil dels usuaris que es connecten a la xarxa, és majoritàriament d’edats entre 18 i 45 anys, homes i dones , i la major part de les connexions es realitzen entre les 10h i les 23h amb puntes marcades a les 12h i a les 18h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis confia en Tarragona 2018

Notícia següent

La Guàrdia Civil comissa 30 gàbies de pesca a Cambrils

Notícies relacionades