El Patronat de Turisme de Salou engega un sorteig per celebrar la Diada de Sant Jordi

El premi serà un llibre ‘I Love Salou’ i una rosa, que se sortejarà aquest proper divendres, 23 d’abril, entre totes les persones que comentin la publicació del concurs al Facebook de VisitSalou (FES CLIC AQUÍ), esmentant la persona a qui li farien aquest regal

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha posat en marxa, avui dimecres, un nou sorteig a la pàgina de Facebook de VisitSalou, per celebrar la Diada de Sant Jordi, aquest proper divendres, 23 d’abril.

El premi serà un llibre ‘I Love Salou’ i una rosa, i el guanyador/a es donarà a conèixer el mateix dia 23, a les 9 h del matí. Els enviaments es faran, només, dins del territori nacional.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, vol animar la ciutadania de Salou i d’arreu de l’Estat a participar en aquest sorteig i a “emportar-se una rosa i un llibre que dona a conèixer totes les bondats que té la capital del turisme de la Costa Daurada”.

Per poder participar-hi, només caldrà comentar a la publicació del concurs al Facebook de VisitSalou (FES CLIC AQUÍ), esmentant aquella persona a qui li faria el regal. El sorteig comença avui dimecres, i finalitzarà aquest divendres, 23 d’abril, a les 9 h.