El Nàstic remunta en una segona part prodigiosa per salvar la categoria

Avatar photo

La Cultural Leonesa s'havia avançat amb dos gols al primer quart d'hora

Álvaro Vázquez, Ikechukwu Uche, Manu Barreiro i Nicolao Dimitru han remuntat un partit per al Nàstic que semblava perdut. Una remuntada com les que feia anys que no es veien al Nou Estadi amb un objectiu clar repetit al llarg de la darrera setmana: guanyar per salvar la categoria. La lliga encara no ha acabat, però la golejada ha donat ales a l’equip per les dues últimes jornades.

El partit s’ha iniciat a les quatre de la tarda i 7 minuts després Antonio Martínez, de l’equip lleonès, ha anotat el primer gol. 10 minuts més tard, ha arribat el segon i els aficionats del conjunt grana ja s’esperaven el pitjor. A la segona part, però, l’equip ha protagonitzat un autèntic revulsiu i de sobte han arribat dos gols seguits: al minut 9 Álvaro Vázquez ha fet el primer per al Nàstic, i a l’11 Manu Barreiro ha fet el segon. El gol de l’avançada ha estat d’Ikechuwku Uche, tot posicionant el Nàstic amb un 3-2, i quan els aficionats ja en tenien prou han seguit arribant els gols. Manu Barreiro feia el 4-2 pocs minuts després i finalment Nicolao Dimitru al minut 38 feia el cinquè. Poc abans d’acabar el matx, la Cultural ha fet un darrer gol, deixant el resultat final en un 5-3.

Amb aquesta victòria, a l’espera que finalitzi la jornada, el Nàstic es col·loca al lloc 16 de la classificació amb 46 punts, 1 per sobre la Cultural Leonesa, que de moment tanca el llistat d’equips que mantindrien la categoria per a la propera temporada. Sembla que el club grana ha pres nota de les queixes dels aficionats, que temien haver de jugar l’any vinent a 2a divisió B. La destitució del tècnic i l’estrena de José Antonio Gordillo, així com l’acomiadament del director esportiu, Emilio Viqueira, ha suposat un autèntic canvi radical en l’actitud de l’equip.