El mundial del RallyRacc 2021, torna a Salou

El Campionat del Món arriba a Salou com la 11a i penúltima prova del calendari WRC

El Campionat del Món FIA de Ral·lis arriba a Salou i la Costa Daurada de nou.

Després d’un any de pausa, el 56 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2021, ja s’ha iniciat i es disputarà fins el diumenge 17 d’octubre.

Després dels lleugers canvis aplicats a l’itinerari, el rutòmetre del 56 RallyRACC comptarà amb un total de 1.410,29 km. D’ells, 280,46 km correspondran a velocitat pura distribuïda en 17 trams cronometrats en asfalt. La cursa mundialista espanyola roman fidel per 16a edició consecutiva a la Costa Daurada, i es considera una ubicació perfecta per albergar una prova d’aquesta envergadura.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha destacat la gran capacitat de Salou per ‘acollir esdeveniments esportius d’aquesta magnitud, de primer ordre a nivell internacional’. I ha posat en valor, també, la capacitat ‘del sector públic i privat de poder realitzar, conjuntament, esdeveniments de gran transcendència’. L’alcalde ha fet referència a la qüestió relativa a la celebració del Rally Catalunya Històric, a més d’aquesta gran prova de RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, assenyalant que ‘l’aposta de Salou és en l’esport, però, també, en el motor’.

El 56 RallyRACC compta amb la imprescindible col·laboració de l’Ajuntament de Salou, la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, el Patronat de Turisme de Salou, PortAventura World i la secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, que han demostrat el seu compromís per mantenir en el calendari l’única prova espanyola del Campionat de Món de Ral·lis de la FIA.