El Morell revalida la primera posició en el Reconeixement Administració Oberta 2022

El nostre consistori és el més ben valorat en la categoria de municipis d’entre 1001 i 5000 habitants

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament del Morell ha revalidat, aquest dijous, la primera posició en el Reconeixement Administració Oberta 2022. Es tracta d’una distinció del Consorci Administració Oberta de Catalunya, que valora i reconeix a ajuntaments i consells comarcals la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert.

Després d’haver assolit la sisena posició el 2020, i la primera el passat 2021, el consistori revalida la primera posició en els reconeixements del 2022, en la categoria de municipis d’entre 1001 i 5000 habitants. 

 

Una distinció que “premia el nostre esforç per digitalitzar-nos”, destaca l’alcalde i regidor de Noves Tecnologies, Eloi Calbet. En aquest sentit, Calbet agraeix “la feina de totes les persones que, dia a dia, fan possible la nostra evolució cap a l’administració electrònica, millorant i facilitant la comunicació entre la ciutadania i la institució”.

L’acte de lliurament dels guardons s’ha celebrat a la Sala Petita del Kursaal de Manresa i ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta del Consorci AOC, Laura Vilagrà, del president de Localret i vicepresident del Consorci AOC, Jaume Oliveras, de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo. Enguany han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.