El Morell presenta un concurs de TikTok per animar l’estiu

Les regidories de Joventut i Cultura i Festes impulsen la iniciativa per divertir la població del municipi durant les vacances

Les regidories de Joventut i Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell han ideat, per a aquest pròxim mes de juliol, una iniciativa divertida i refrescant per a tota la ciutadania morellenca: un concurs de TikTok, l’aplicació de moda.

Així, el TikTok Summer Morell 2021 s’adreça a tota la població major de 12 anys resident al poble o que hi mantingui una certa convivència habitual, amb l’objectiu de generar un espai de distracció i entreteniment per a tots els públics. S’hi podrà participar a partir del 5 de juliol i fins al 25 de juliol, i els premis es lliuraran el 2 d’agost en el marc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

El concurs consisteix a utilitzar l’aplicació TikTok per crear un vídeo d’entre 15 i 30 segons que s’haurà de descarregar i penjar en forma de Reels en un perfil públic d’Instagram, on caldrà etiquetar @ajuntamentdelmorell i @centremorell, a més de la resta de hashtags que s’especifiquen a les bases.

Hi ha cinc categories: el millor challenge, el millor doblatge, el millor ball en grup, el millor ball en solitari i la millor comèdia. Pel que fa als premis, consistiran en sopars en establiments de restauració del nostre municipi.