El Minipop inunda la plaça Verdaguer de mini instants

Una vintena de nens i nenes d’entre 8 i 12 anys ofereixen la seva particular visió del festival

El Minipop ja ha arribat a Tarragona. Fa uns dies que ja passeja en bus, vola en banderoles i treu el cap en alguns plafons. I a partir de dimecres inundarà la plaça Verdaguer amb una selecció de «31 mini instants» de la setena edició del festival captats per nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

La mostra, patrocinada per Repsol, és el resultat del taller creatiu de fotografia del Minipop 2017, està comissariada pels fotògrafs oficials del festival, Rosa Rovira i Jaime Rojas, i comptarà amb un catàleg dissenyat per l’artista Eva Jolis.

Es tracta de les particulars visions dels 22 minireporters que van participar en les diferents sessions de l’activitat durant els tres dies de festival. Després d’escoltar les idees i consells dels especialistes, els petits fotògrafs van campar per tots els racons del recinte buscant les imatges més personals, diferents i originals.

Les fotografies s’integraran dins d’una estructura de marcs de fusta ideada per l’arquitecte Pere Socias. La instal·lació a l’aire lliure estarà decorada amb una obra col·lectiva feta amb centenars de papallones de paper i amagarà una sorpresa que només es podrà descobrir des del cel.

L’exposició s’inaugurarà oficialment el mateix dia 16 a les 19:30 hores i espodrà visitar fins el 4 de juny. L’acte anirà a càrrec de la directora del festival, Núria Serrano; el director de comunicació de Repsol, Pep Bertran; lacomissària de la mostra, Rosa Rovira; i una de les autores de les fotografies, Teresa Fernández.