El grup Roba Estesa guardonades als Premis Ones 2021

La gala dels Premis Ones se celebrarà el divendres 11 de juny al Teatre Tarragona

Roba Estesa rebrà el Reconeixement Mare Terra dels XXVII Premis Ones. Aquestés un grup musical femení, de les comarques de Tarragona. L’Alba, l’Anna, la Clara, la Claudia, la Gemma, la Laia, l’Helena i la Sandra són les membres d’aquest grup.

En els seus inicis, la seva música es distingia per la fusió de músiques urbanes amb la sonoritat folk. En els darrers treballs han apostat per nous estils com el rap ol’electrònic.

El que caracteritza a Roba Estesa són els seus valors. El feminisme, l’ecologisme i la justícia social són alguns dels temes de les seves lletres. A més a més, la Sandra ésl’encarregada d’interpretar les cançons amb llenguatge de signes.

Les membres de Roba Estesa reben el Reconeixement Mare Terra per utilitzar lamúsica i els escenaris com a altaveu d’un missatge de transformació social, amblletres que transmetent els valors del feminisme i l’ecologisme. Per donar suport a projectes d’autogestió sostenibles, i per incloure en la cultura col·lectius generalmentexclosos.

La gala dels Premis Ones 2021
La gala dels Premis Ones tindrà lloc el divendres 11 de juny a les 20:30h al Teatre

Tarragona (Tarragona).

L’entrada a la cerimònia és gratuïta amb reserva prèvia. Ja es poden reservar les entrades per telèfon: +34 977 55 13 00 o per correu electrònic a través de:comunicacion@mare-terra.org. Un any més, la gala també s’emetrà en directe através de TAC12.

En aquest context tan complicat per a la societat, Mare Terra Fundació Mediterrània i els Premis Ones tenen la voluntat de generar l’esperança que un món millor és possible. Per aquest motiu, es reconeixerà el treball de persones i entitats que impulsen accions positives pel medi ambient, en defensa dels drets humans, que fomenten la cultura i la solidaritat, i que incentiven el desenvolupament ecosocial.

Un any més, la periodista Laura Casas i el periodista Juan Carlos Ruízs’encarregaran de conduir l’acte. La gala serà amenitzada per dos actuacions musicals: la ja mítica Stromboli Jazz Band. I també l’actuació de ball més íntima acàrrec de Manuela Salvado, Raúl Márquez i Carlos de Hita.

Entre la resta de premiats dels Premis Ones 2021 es troben: Estrella Damm, Rosa Maria Calaf, Javier Cremades, SEO / BirdLife, Manola Brunet, Ana González y Augusto Krause, Aarón García, Daniel Mordzinski, ANSE i Diario16, fundat i dirigit per Manuel Domínguez.