El Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria’ de Vila-seca ja té guanyadors

L’exposició de fotografies es pot visitar a la sala polivalent de l’Ajuntament

El passat dissabte, i en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del novè Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb el comerç de proximitat a Vila-seca.

El segon Tinent d’Alcalde, Josep Toquero, la regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid, la regidora Núria Miret i l’esposa i la filla del fotògraf homenatjat, M. Rosa March i Sílvia Iturria, respectivament, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Maria Montserrat Magriñá; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Xavier Barrullas Muñoz i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Alicia Garcia Moreso.

Per la seva banda, en la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se’ls van endur Arlet Espejo Rofes, Èric Espejo Rofes i Daniel Cardona Cretu.

Després d’anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l’exposició que recull una cinquantena de fotografies i que es pot visitar fins el proper 28 de febrer a la sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca.

El jurat d’aquest setè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per Manuela Moya, regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques; Josep Toquero, regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme; Nuria Miret, regidora de l’Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.