El concert de La Marató a El Morell recull gairebé 300 € per la salut mental

A l’actuació hi van participar, a més d’alumnes i exalumnes del centre, l’activitat de dansa de l’AMPA escola Ventura Gassol i l’Associació Embruix

Aquest diumenge al migdia el Teatre Auditori del nostre municipi es va omplir de solidaritat amb la celebració del concert de La Marató de TV3, que enguany es va dedicar a la salut mental. Una cita que hauria d’haver tingut lloc al desembre, però que es va ajornar a causa de la pandèmia.

A la cita hi van participar, a més d’alumnes i exalumnes de l’Escola de Música Municipal del Morell, l’activitat de dansa de l’AMPA escola Ventura Gassol i els capgrossos petits de l’Associació Embruix.

El tret de sortida el va donar la formació més nombrosa del centre, la Red Bek, interpretant algunes peces de la banda sonora d’Star Wars. A continuació va actuar un quartet de flautes travesseres i, tot seguit, la dansa va agafar el relleu. També van passar per l’escenari dues exalumnes de l’escola i els capgrossos petits de l’Embruix, acompanyats del grup instrumental Els Martinets. El punt final el va posar la percussió corporal.

En aquesta ocasió es van recollir gairebé 300 € que es faran arribar a La Marató de TV3.

El concert s’organitza cada any des de l’escola de música, amb la col·laboració de l’Ajuntament del nostre poble i l’Associació de Voluntariat del Morell.