El Col·legi de Periodistes i la Xarxa Santa Tecla signen un acord de col·laboració

El conveni estableix la posada en marxa de diferents iniciatives

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la  Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent han signat aquest matí un acord  de col·laboració que beneficiarà els professionals de la comunicació i el sistema  mediàtic del Camp de Tarragona. 

El conveni estableix la posada en marxa de diferents iniciatives, entre les quals  destaca l’anunci de la creació d’un Premi de Periodisme especialitzat en l’àmbit  de la salut, la primera edició del qual s’atorgarà l’any vinent i al qual es podran  presentar treballs realitzats durant aquest 2023. L’objectiu és incentivar les  informacions de qualitat i la divulgació mediàtica de l’activitat de caràcter sanitari i social que es fa a les comarques del Camp de Tarragona. 

La convocatòria oficial i les bases d’aquest premi es presentaran en roda de  premsa a final del mes febrer. 

Així mateix, l’acord recull la realització d’almenys una acció formativa de caràcter  anual d’interès pels mitjans de comunicació, que contribueixi a millorar la qualitat  de la informació que es transmet a la ciutadania. 

Un altre punt destacat és el compromís d’organitzar trobades amb especialistes  de la salut, en què els periodistes trobin un fòrum distès per abordar temes  d’interès informatiu. 

El president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve  Giralt, i el director general de la Xarxa Santa Tecla, Joan Adserà, han signat  aquest matí l’acord de col·laboració a la seu del Col·legi a Tarragona.