El Coix d’Inishmann estrena el Deprop del Morell

L’obra es podrà veure aquest dissabte, 7 d’octubre, a les 20 hores i al Teatre Auditori

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dissabte s’estrena el Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell, amb la proposta El Coix d’Inishmann de la companyia Dramèdia Teatre

Quan en Billy el Coix descobreix que Hollywood rodarà una pel·lícula a les illes d’Aran, deixarà enrere aquesta Irlanda que l’envolta per ser feliç… Una comèdia negra, un complex paisatge humà on ningú és el que sembla, on en Billy el Coix esdevé el mirall que reflecteix el millor i el pitjor de cada un dels integrants d’aquesta petita comunitat rural. Una obra on podem riure i també plorar, plena de personatges petits que la fan gran, carregats de contradiccions, tal com és la vida. 

La cita és aquest dissabte, 7 d’octubre, a les 20 hores i al Teatre Auditori del Morell. Es tracta d’un espectacle recomanat per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades valen 5 euros, mentre que a taquilla costen 8 euros

Les entrades es poden adquirir a les oficines del Centre Cultural del municipi, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o bé online, a elmorell.koobin.cat. I a la taquilla del teatre, una hora abans de l’inici de l’obra. 

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell que “va néixerfa set anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges pròxims i íntims, però no per això menys professionals”, indica el responsable de l’àrea, Miquel Roig. El cicle s’allarga del 7 d’octubre al 19 de novembre, i la pròxima cita serà divendres 20 d’octubre amb 724 Forats de Gerard Marsal Norte.