El Club Natació Tàrraco entrega els diners recaptats a La Muntanyeta

A la diada del passat mes de setembre, el Club va recaptar un total de 700 euros que ja han entregat a la fundació tarragonina

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Club Natació Tàrraco, ha lliurat a La Muntanyeta els 700 euros recaptats durant les 24h de natació, celebrades els passats dies 15 i 16 de setembre. A la diada del Club, hi van participar més de 300 persones que van nedar una, dues o unes quantes piscines per cobrir l’objectiu de les 24 hores de natació a la vegada que totes elles van fer un donatiu per la Fundació tarragonina.

El President de la Muntanyeta, Francesc Tarragona ha volgut agrair la col·laboració i esperit del CN Tàrraco i totes les persones que en formen part, alhora que ha animat al Club a continuar fent accions solidàries com aquesta en favor dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat.

Una festa molt solidària

El president del CN Tàrraco, Àlex Jerez, va remarcar el fet positiu que la diada més festiva del Club es converteixi també en una festa solidària per donar suport a una entitat tan emblemàtica a Tarragona com La Muntanyeta.

A la fotografia, el president de La Muntanyeta, Francesc Tarragona, rep els 700 euros d’Àlex Jerez, president del CN Tàrraco.