El Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí obre les inscripcions per a la temporada 2022-2023

L’entitat esportiva comptarà aquesta temporada amb unes 50 gimnastes

El passat divendres 2 de setembre ha començat la temporada 2022-2023 per al Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí. L’entitat esportiva ha iniciat els entrenaments i ha obert el període d’inscripcions per al nou curs esportiu.

Per a la nova temporada 22-23, el club ofereix les modalitats habituals de Gimnàstica Rítmica, Gimnàstica Estètica de Grup i dona continuïtat la modalitat de ritmes i balls (balls moderns), una novetat de la passada temporada que va tenir una gran acollida. En total, el club compta amb unes 50 gimnastes, mantenint els 2 equips de nivell de competició de Gimnàstica Estètica de grup (8-10 i Júnior) a més d’un equip d’iniciació. Pel que fa a la gimnàstica rítmica, s’incorporen noves categories i una nova entrenadora.

Totes les noves gimnastes que es matriculin al club de cara a aquesta nova temporada, rebran un regal de benvinguda. Les places són limitades. Per a més informació cal adreçar-se al correu esteticaconstanti@hotmail.com o bé a través del telèfon 633 243 635.